Welkom op de site van De Brug en De Opaal.

Nieuwe inschrijvingen
De nieuwe leerlingen kunnen zich inschrijven tijdens de schooluren tijdens de maand juni. Ook is er een mogelijk tot inschrijven van 2 juli tot 7 juli en van 20 augustus tot 31 augustus en dit van 10.00u tot 16.00u.   Gelieve eerst een afspraak te maken.  Dit kan telefonisch op 011/42.63.28 of 0494/70.70.71 of per mail op info@debrugberingen.be of via deze website bij contact.

 

Uitslag tombola

Klik op onderstaande link om de tombola-uitslagen te zien.

Tombola De Brug & De Opaal Beringen

Kronkeldidoe

Vrijdag, 18 mei gingen de klassen van juf Loes, juf Elke, juf Shalini, juf Marleen en juf Christine naar de sporthal van Beverlo voor Kronkeldidoe. Het was erg leuk! We mochten allerlei oefeningen doen. Telkens als het liedje van Kronkeldidoe startte, vormden we een rups en moesten we zo naar de volgende oefening. Er was ook een grote opblaasbare rups. We kropen er vooraan in. In het lijf klommen we over allerlei hindernissen en aan de achterkant van de rups kropen we er weer uit. Dat was leuk!

Eerste communie
Op donderdag 10 mei deden onze jongste kinderen hun eerste communie in Beringen. Het werd een hele fijne viering waarin onze communicantjes straalden, ondersteund door ons eigen koor en muzikanten. Een onvergetelijke dag voor onze 10 communicanten!

 

Van ons allemaal een dikke proficiat aan JAYDAH, MATTHIAS, ESTELLE, ALISSIA, MICHA, IAN, JAN MARTEN, AIDEN, ELLA en JONAS !!!

De Stalse Schans


De leerlingen van juf Marleen, juf Shalini, juf Christine en juf Linsy zijn op bezoek gegaan naar de Stalse Schans, een schapeboerderij.  De boer vertelde ons hoe de boerderij werkt.  We mochten de lammetjes een flesje geven en als afsluiter mochten we proeven van het heerlijke schapenijs ! 

De klas van juf Leen hebben heel wat gedaan.
Verkeerspark
Maandag 23 april 2018 gingen de leerlingen van juf Leen naar het verkeerspark.  Ze oefenden er de verkeersregels in.  Een aantal kinderen startten op de fiets.  De anderen reden eerst met gocarts.  Na een tijdje werd er gewisseld.
Kookactiviteit (november)
Om de verjaardag van juf Patsy en juf Leen te vieren, maakten de kinderen van de klas van juf Leen heerlijke pastasaus.
Thema ziekenhuis (4 februari)
De klassen van juf Karolien en juf Leen leerden over het ziekenhuis.  Verpleger Gwen kwam heel wat materiaal tonen.  De kinderen vonden het zeer interessant.
Project Reis rond de wereld
Op dinsdag 24 april maakten de kinderen van juf Leen gezonde pita.  De kinderen van juf Karolien hadden heerlijke chocomousse gemaakt.  Mmm
Tijdens het project kregen we heel wat kaartjes uit meer dan 50 verschillende landen.  Bedankt aan al onze kaartjesschrijvers.
Forum
Tijdens het forum van november brachten de kinderen van juf Leen een heel mooi lied op de boomwhackers.  Beluister zelf maar!
Video juf Leen

Efteling
Onze eerste klassers wonnen in september de fotowedstrijd van Het Belang van Limburg.  De hoofdprijs was een superdag in de Efteling op donderdag 22 maart 2018.  Ieder heeft genoten van alle attracties zonder wachtrijen en vooral zonder regen!
Hartelijk dank aan Het Belang van Limburg.

Eetdag De Brug & De Opaal

Hieronder  vind je de brief voor de uitnodiging en een inschrijvingskaart.  Deze kan je downloaden en afdrukken.  Als het ingevuld is, kan je het de school bezorgen.

Brief eetdag iedereen met kaart


Restaurantdag
Restaurant Hielvie’s opent morgen zijn deuren! #wijzijnerklaarvoor!  #TOPteam 

Reacties zijn gesloten.