Afbeelding van Whats App op 2022 11 18 om 01 20 47h

OPENLUCHTKLASSEN 17 NOVEMBER 2022

De voorlaatste dag in Maasmechelen beloofde een spannende dag te worden. Na een uitgebreid ontbijt werden we verwacht aan de go-carts loods. Deze activiteit werd afgewisseld met het hoogteparcours in het bos en een aandenken aan knutselen.

Het middagmaal viel bij iedereen in de smaak: tomatensoep, vissticks met spinaziepuree en lekkere tartaarsaus. Als toetje kregen de kinderen chocomousse.

In de namiddag kwamen we de bus tegen richting het natuurhulpcentrum in Opglabbeek. De kinderen kregen eerst een film te zien om de werking ervan beter te begrijpen. Daarna kregen ze een rondleiding en nog extra uitleg over de aanwezige dieren: leeuwen, verschillende uil-soorten, aapjes, luipaarden, hangbuikzwijnen, wasberen, ganzen, ...

Als avondmaal was het hamburgerfestijn. Ze konden zelf een lekkere bickyburger samenstellen, lekker lekker ...

Het begin van de dag kwam nu heel dichtbij, maar eerst moeten we ons zorgen maken dat we ons best uitzagen. Iedereen zag er piekfijn uit en we hadden dan ook prachtige outfits gezien.

De regenboogquiz viel bij iedereen in de smaak, iedereen deed zijn uiterste best om gedurende 9 rondes te zingen, te swingen, te shaken op TIKTOK - dansjes en de moves van Fortnite.

De avond werd nog afgesloten met een fuif. De jongens en meisjes laten zien hoe al hun charmes in de groep te spelen zijn.

Na deze lange en vermoeiende dag , vielen onze ogen onmiddellijk dicht. Slaapwel en tot morgen! Dan zien we elkaar weer xxx

Voor de andere foto's scan je opnieuw je QR-code of klik je op onderstaande link. BELANGRIJK: scroll door naar onder om de foto's van vandaag te zien.